Vrhunska ponuda za nadolazeći Uskrs!

17.02.2021

http://gospodarstvo-ferbezar.com/kontakt

Proizvođači hrane često koriste razne konzervanse, aditive, nitrate, primjese za hranu iz različitih razloga. Najčešće se dodaju konzervansi kako bi se spriječilo kvarenje proizvoda, gubitak okusa i rast bakterija. Većina dodataka kojima se tretira hrana nije preporučljiva za ljudski organizam. Naprotiv ima štetno dijelovanje a neki od dodataka poput nitrita u većim količinama su i kancerogeni. Zato je bitno pažljivo čitati sastav proizvoda na pakiranju te znati razlikovati i odabrati kvalitetan proizvod.

OPG Ferbežar nudi pakete proizvoda koji su rađeni bez nitritnih soli, startera, E pojačivača ili bilo kakve kemije.

 

Dopustite nam da vas upoznamo sa vrhunskim proizvodima koje na gospodarstvu Ferbežar proizvodimo već dugi niz godina na tradicionalan slavonski način po staroj obiteljskoj recepturi od najkvalitetnije surovine od mesa "Crnih Slavonskih" svinja. Želimo s vama podijeliti naš proces proizvodnje, od samog uzgoja uz hrastove sume u prirodnim i ekoloskim uvjetima pomno odabranih pasmina svinja do gotovog proizvoda u kojem ćete uživati sa vašom obitelji. Ovakav uzgoj osigurava savršen odnos svih masnoća u mesu. Proizvodi su također proizvedeni sa ekološkim začinima proizvedenim na obiteljskim gospodarstvima na Slavonskim poljima. Proizvodi ne sadržavaju u sebi: laktozu, gluten ni konzervanse.

Za Uskrsne blagdane jedite vrhunske domaće proizvode proizvedene u  ekološkim uvjetima. meso Crne slavonske svinje i saznajte što zapravo znači kvalitetno meso. Najbolje je ipak prirodno, zar ne?

Osim što gospodarstvo Ferbežar proizvodi po staroj obiteljskoj recepturi, od najkvalitetnije sirovine mesa Crnih slavonskih svinja, prehrana se odvija s posebnim naglaskom na pružanje kvalitetne i cjelovite prehrane uz vrhunske i kvalitetne žitarice.  U prehrani svinja koriste svježu i sušenu djetelinu, kukuruz, ječam, pšenicu, soju, suncokret bez primjesa i umjetnih dodataka za rast. Takvom prehranom imaju vrhunsku kvalitetu mesa koja u sebi ne sadrži štetne tvari kao što su, antibiotici, nitrati, polifosfati, gluteni i laktoza.

 

Specijalna ponuda za nadolazeći Uskrs za radnike i poslovne partnere

Poljoprivredno gospodarstvo Ferbežar za nadolazeći Uskrs izdvaja iz ponude poklon pakete za radnike i poslovne partnere po Vašem odabiru artikala i vrijednosti koju želite. Kao i uvijek, svi ponuđeni artikli su rađeni bez nitritivnih soli, startera, E pojačivača ili bilo kakve kemija. Rađeni su od svinja koje su uzgojene na otvorenom i hranjene bez primjesa bilo kakvih umjetnih dodataka. Minimalna narudžba je 50 proizvoda, a za poklon pakete nude proizvode:

 • Slavonska šunka bk kuhana 1,2 kg
 • Slavonska šunka za kuhanje 1-4kg
 • Slavonska šunka cijela SK kuhana 4-10 kg
 • Slavonska šunka cijela za kuhanje 4-10 kg
 • Kulenova seka 0,4 kg
 • Slavonska kobasica (zaštićenog porijekla) 1kg
 • Slavonski kulen (zaštićenog porijekla) 1/2 0,5 kg
 • Pečenica suha 0,4 kg
 • Slanina suha (staklenka) 0,4kg
 • Slanina namaz (staklenka) 250 gr
 • Namaz sa čvarcima (staklenka) 250 gr
 • Mast sa paprikom (staklenka) 250 gr

Bogatu ponudu gospodarstva Ferbežar možete pogledati na linku https://burzahrane.hr/company/9660

 Kommentare

Kommentar hinzufügen

Kommentiere

Lebensmittelbörse empfiehlt

Robinienhonig

Honig - Akazie

60,00 kn/kg

Wiesenhonig

Honig Blume

60,00 kn/kg

Geflügelfleisch

Öko Hähnchenfleisch

25,00 kn/kg

Öko

Natürliche handgemachte Sirupe

75,00 kn/Stück

Geflügelfleisch

Nachfrage nach Öko Entenfleisch und Truthühnerfleisch

60,00 kn/kg

Öko

Haselnuss aus biologischem Anbau

65,00 kn/kg

Öko

Öko Obst

10,00 kn/kg