17. Krafifest u općini Kršan!

28.04.2022

Dobrodošli na 17. Krafifest!

Manifestacija će se održati u nedjelju, 1. svibnja, u cilju očuvanja i promocije istoimene gastro delicije ovoga kraja. U ponudi će biti krafi koje su pripremile naše vrijedne domaćice, i to u raznim varijantama.

Posjetitelji će se moći okušati i u pripremanju istih na organiziranoj radionici od 15 do 16 sati. Osim raznih vrsta krafa, u ponudi će biti i ostala prigodna jela i pića.

Pozivamo Vas da se s nama zabavite uz brojne gastronomske delicije, s naglaskom na naše autohtono jelo, kraf, te uz radionice kuhanja i zabavni program do dugo u noć. Zabava je zagarantirana! 

Od 13 do 20 sati u kulturno-zabavnom dijelu programa nastupit će KUD I. F. Zlatela, KUD Ljiljani, Dean Jedretić na harmonici, Sunset band te ansambl udaraljki BUM BAM iz Labina.

Također, u sklopu manifestacije će se od 14 do 16 sati za djecu organizirati radionica “Mali pasticer”, a djeca će  izrađivati kuharske kape od kartona i papira,  ukrasiti kuharske drvene kuhače, izraditi slatke okruglice te će im simpatične djevojke iz Žutog kišobrana napraviti facepainting.

Voditelj programa je Neno Pavinčić.


Kommentare

Kommentar hinzufügen

Kommentiere

Lebensmittelbörse empfiehlt

Wiesenhonig

Honig Blume

60,00 kn/kg

Öko

Natürliche handgemachte Sirupe

75,00 kn/Stück

Geflügelfleisch

Öko Hähnchenfleisch

25,00 kn/kg

Öko

Haselnuss aus biologischem Anbau

65,00 kn/kg

Öko

Öko Obst

10,00 kn/kg

Robinienhonig

Honig - Akazie

60,00 kn/kg

Geflügelfleisch

Nachfrage nach Öko Entenfleisch und Truthühnerfleisch

60,00 kn/kg