Čudesno ulje crnog kima protiv alergija

16.08.2022

 

Ambrozija je jedan od rasprostranjenijih alergena i sve veći uzročnik snažnih alergijskih reakcija.

Pogodili ste, i ovdje u pomoć stiže crni kim u obliku hladno prešanog rafiniranog ulja. Kao prirodan antihistaminik prevenira od alergija, djeluje bronhodilatacijski te olakšava disanje, a njegov vrijedan sastojak nigelon djeluje na smanjeno lučenje histamina (koji izaziva alergiju). Uobičajena doza za održavanje zdravlja imuniteta iznosi 2x dnevno po 1 čajna žličica nakon obroka, a kod prevencije od alergija je to 3x dnevno, te se uzima 6-8 tjedana prije i zatim tijekom sezone (ambrozija cvijeta u kolovozu i rujnu). Ne smiju ga uzimati trudnice i djeca mlađa od 3 godine.

 

 

Ulje crnog kima hladno prešano EKO 250 ml

Dobiva se hladnim prešanjem sjemenki crnog kima. 100% kontrolirani organski uzgoj jamči sigurnost i kvalitetu sirovine, a time i gotovog proizvoda.

Univerzalno ulje koje djeluje povoljno na široki spektar humanih organskih sustava. Zbog visokog sadržaja timokinona odlično pomaže u reguliranju alergija, kroničnog umora, povišenog kolesterola i kod ostalih manjih poremećaja. Crni kim se preporučuje ne samo u akutnim i kroničnim stanjima, već kao svakodnevna preventiva zbog izrazito povoljnog sastava fitokemijskih supstanci.

Djeluje na poboljšanje općeg stanja organizma i iscrpljenosti.


Kommentare

Kommentar hinzufügen

Kommentiere

Lebensmittelbörse empfiehlt

Öko

Öko Obst

10,00 kn/kg

Geflügelfleisch

Nachfrage nach Öko Entenfleisch und Truthühnerfleisch

60,00 kn/kg

Robinienhonig

Honig - Akazie

60,00 kn/kg

Öko

Natürliche handgemachte Sirupe

75,00 kn/Stück

Geflügelfleisch

Öko Hähnchenfleisch

25,00 kn/kg

Öko

Haselnuss aus biologischem Anbau

65,00 kn/kg

Wiesenhonig

Honig Blume

60,00 kn/kg