Upoznajte sve blagodati vrhunskog maslinovog ulja!

15.06.2023

Domaće ekstra djevičansko maslinovo ulje!

Biljni spojevi polifenoli imaju snažnu antioksidativnu aktivnost. U prehrani čovjeka najkoncentriraniji su u voću, povrću, vinu, čaju i kakaou. Znanstvena istraživanja pokazuju da zbog specifične biološke aktivnosti štite srce, krvne žile i imunološki sustav. Razmatraju se i kao molekule s potencijalnim pozitivnim učinkom na prevenciju kroničnih upalnih bolesti, karcinoma i procesa starenja.

Visoka zastupljenost polifenola, stabilnost okusa i svježine, glavne su značajke ulja koje ima najpovoljniji učinak na naše zdravlje I dugovječnost. Određene sorte imaju veću količinu polifenola poput istarske bjelice (više od 450mg/kg) što direktno utječe na kvalitetu ulja. Razina polifenola povišena je i u ostalim uljima autohtonih istarskih sorti maslina i kreće se u rasponu 300−450 mg/kg.

Oio Vivo – živo ulje, čiji naziv ukazuje na tisućljetnu tradiciju proizvodnje maslinovog ulja, povezuje izvrsni geografski položaj za uzgoj maslina s inovativnim pristupom proizvodnje maslinovog ulja, što je uvijek rezultiralo stvaranjem ulja vrhunske kvalitete.

https://burzahrane.hr/ad/55563/ekstra-djeviansko-maslinovo-ulje-vodnjanska-bua-05-l

Zaljubite se u široku paletu okusa naših izvrsnih maslinovih ulja, među kojima ćete sigurno izdvojiti svog favorita, koji će postati neizostavan začin vašim jelima, ali i ojačati vaše zdravlje.


Kommentare

Kommentar hinzufügen

Kommentiere

Lebensmittelbörse empfiehlt

Austernpilze

AUSTERNPILZE

5,00 eur/kg

Samen

Austernpilzmyzel - Stecker

15,93 eur/Stück

Olivenöl

Istrisches Olivenöl extra vergine, Rozinjola 0,5 l

18,00 eur/Stück

Olivenöl

Istrisches Olivenöl extra vergine, Žižolera 0,5 l

30,00 eur/Stück