Sisački sajam cvijeća

16.04.2019

„ SISAK – EUROPSKI GRAD SPORTA“, tema je ovogodišnjeg Sajma cvijeća u organizaciji Grada Siska, Doma kulture KKV i TZG Siska.

Tradicionalna gradska cvjetna manifestacija održavat će se od 6. do 12. svibnja na prostoru Šetališta Vladimira Nazora.
Na Sajmu mogu sudjelovati floristi, hortikulturisti, proizvođači i prodavači rukotvorina i prehrambenih proizvoda.
Najdugovječnija gradska manifestacija, koja tradiciju vuče još od 1967. godine, i za ovogodišnje izdanje, osim ponude izlagača, najavljuje popratni zabavni program za djecu i odrasle.

U lipnju 2002. godine u Velikom Kaptolu, Turistička zajednica grada i Grad Sisak obnovili su „Sajam cvijeća“, prepoznavši ga kao zanimljiv turistički projekt. Stizali su gosti iz raznih krajeva, uživajući u prekrasnoj izložbi, razgledu grada, muzeja i vožnji brodom po Kupi. Iz godine u godinu, povećavao se broj izlagača kao i posjetitelja, a time je rastao i značaj sajma i njegova prepoznatljivost.

Za Siščane koji uređuju okućnice i poslovne prostore, Sajam im daje nova rješenja koja pretaču u ideje za svoje vrtove i firme, stvarajući si kvalitetnije življenje  i pridonoseći ljepšem izgledu svoga grada.

Zanimljiva je promjena mišljenja onih koji posjete Sisak jer mnogi ga percipiraju kao sivi, industrijski grad, a Sisak je zapravo “zelen” i zanimljiv grad s prekrasnom šetnicom uz Kupu, grad bogate kulturno-povijesne baštine i brojnih sportskih sadržaja. Ove godine s ponosom nosi titulu Europskog grada sporta koja je i tema ovoga Sajma cvijeća.

Voljeti svoj grad znači uređivati ga, predstaviti u najljepšem svijetlu, pozivati u posjet prijatelje i poslovne partnere, a Sajam cvijeća je odlična prigoda za to!

Prijaviti se možete putem:

službenog obrasca

Uvjeti izlagnja


Kommentare

Kommentar hinzufügen

Kommentiere

Lebensmittelbörse empfiehlt

Geflügelfleisch

Öko Hähnchenfleisch

3,32 eur/kg

Geflügelfleisch

Nachfrage nach Öko Entenfleisch und Truthühnerfleisch

7,96 eur/kg

Robinienhonig

Honig - Akazie

7,96 eur/kg

Öko

Öko Obst

1,33 eur/kg

Öko

Haselnuss aus biologischem Anbau

8,63 eur/kg

Avocado

BIO Avocado

7,57 eur/kg

Öko

Natürliche handgemachte Sirupe

9,95 eur/Stück