Antičević-Zeleni Med

14.05.2019

Antičević-Zeleni med j.d.o.o. je tvrtka nastala na temelju dugogodišnje obiteljske tradicije iz obrta "Api Herba" kojeg je vodio moj otac gosp.Pero Antičević. Snaga prirode obogaćena znanjem i kvalitetom u srcu je svakog našeg proizvoda. Znanje, prirodni sastojci i tradicionalna receptura ključ su za kreiranje jedinstvenih visokovrijednih proizvoda za zdravlje i ljepotu. Zelenu liniju proizvoda čine Zeleni Med, Zelena Aloja, Zelene medne kapi i Zeleni propolis. S vremenom je razvijena i kozmetička linija proizvoda za njegu osjetljive kože i kože sklone alergijama. Antičević krema je prva dnevna&noćna krema u Hrvatskoj kojoj je potvrđeno njezino pozitivno djelovanje na kožu sklonu iritaciji i alergijama, te je  registrirana i dermatološki ispitana na institutu J.S.Hamilton International. Nije testirana na životinjama! U ponudi imamo i biljnu mješavinu - čaj Pročisko.

Proizvodi su iznimno ljekoviti, učinkoviti i razlikuju se od drugih iz više razloga. Zeleni Med  i Zelene medne kapi su namijenjene za pravilan rast i razvoj djece već od prve godine života, što ih čini jedinstvenim. Također, sastav svakog gotovog proizvoda je drugačiji i potpuno prirodan, proizvodi ne sadrže umjetne boje niti konzervanse. Zbog pomnog odabira sirovina rok trajanja svih naših proizvoda je 18 mjeseci. Važno je istaknuti da proizvodi nemaju kontraindikacije i nuspojave kod dugoročne primjene jer su potpuno prirodnog podrijetla. U svim proizvodima koristimo isključivo hrvatski, domaći bagremov med. Iz svih navedenih razloga naše proizvode mogu koristiti i djeca od jedne godine života, osobe uz svoju redovitu terapiju i lijekove i oboljeli od dijabetesa tipa 2 (u manjoj količini) - rekla je Klaudija Antičević, direktorica firme.

Zeleni Med pomaže kod kašlja, bronhitisa, astme, alergija, anemije također preporučuje se kod kemoterapije i zračenja za brži oporavak od bolesti uz čaj Pročisko. Sirup Zelena Aloja preporučuje se kod bolesti jetre, slabe probave, gljivice Candide, kožnih ekcema kao što je dermatitis i psorijaza.
Proizvode plasiraju direktno u klasične i biljne ljekarne i trgovine zdrave hrane. Zbog mnogobrojnih upita za suradnju planiraju izvoz u susjedne države (BIH, Srbija, Crna Gora te zemlje EU i Švicarska).
Želimo Vam dobro zdravlje!
p.s. Započnite jutro zdravom žlicom Zelenog Meda! Zdrava jetra i zdrava probava su ključ dobrog zdravlja!
Kako bi saznali sve o Antičević – Zeleni Med j.d.o.o. kao I njihovim proizvodima u ponudi posjetite njihovu web stranicu http://www.anticevic-zdravlje.com.hr.
Naravno da su prisutni I na portalu burzahrane.hr http://burzahrane.hr/company/8484

Kommentare

Kommentar hinzufügen

Kommentiere

Lebensmittelbörse empfiehlt

Öko

Öko Obst

1,33 eur/kg

Geflügelfleisch

Öko Hähnchenfleisch

3,32 eur/kg

Öko

Haselnuss aus biologischem Anbau

8,63 eur/kg

Avocado

BIO Avocado

7,57 eur/kg

Robinienhonig

Honig - Akazie

7,96 eur/kg

Öko

Natürliche handgemachte Sirupe

9,95 eur/Stück

Geflügelfleisch

Nachfrage nach Öko Entenfleisch und Truthühnerfleisch

7,96 eur/kg