AGRA 2019

12.08.2019

57. MEĐUNARODNI POLJOPRIVREDNO-PREHRAMBENI SAJAM

Sajam AGRA 2019 u Gornjoj Radgoni koji se održava od 24. do 29. kolovoza najveći je državni i jedan od najznačajnijih poljoprivredno-prehrambenih sajmova u Europskoj uniji i državama u okruženju.


Naglasci su stavljeni na digitalizaciju u poljoprivredi i preradi. Međunarodna sajamska izložba prikazati će novosti, vrhunsku tehniku i tehnologiju za poljoprivredu, šumarstvo, prehrambenu industriju kao i za vinogradarstvo i vinarstvo. 

Za potrebe suvremene proizvodnje i uzgoja prikazati će se oprema, sjemenska roba te sredstva za prihranu i zaštitu bilja i životinja. Posjetitelji će moći uživati u najboljim proizvodima, hrani i vinu. U prvom planu biti će nove generacije poljoprivrednih proizvođača koji će svoje proizvode nuditi na tržnici mladih poljoprivrednika.

AGRA će ove godine pažnju posvetiti i ekološkoj poljoprivredi. Na stručnim izložbama goveda i ostalih životinja, uz atraktivne prezentacije na manježu, na bujnim sajamskim vrtovima i šumsko-parkovnim nasadima prikazati će se spoj najbolje tradicije i suvremene održive prakse.

Prema dugoj tradiciji, na Agri će biti društveno, veselo, prijateljsko, ukusno, zabavno i korisno. Ne samo za poslovni svijet, poljoprivrednike i profesionalce, nego za sve koji traže ukusnu i zdravu hranu, proizvedenu s poštovanjem prema čovjeku i okolini!


Više o AGRI pročitajte na http://www.sejem-agra.si/


Kommentare

Kommentar hinzufügen

Kommentiere

Lebensmittelbörse empfiehlt

Öko

Öko Obst

1,33 eur/kg

Robinienhonig

Honig - Akazie

7,96 eur/kg

Geflügelfleisch

Nachfrage nach Öko Entenfleisch und Truthühnerfleisch

7,96 eur/kg

Öko

Haselnuss aus biologischem Anbau

8,63 eur/kg

Avocado

BIO Avocado

7,57 eur/kg

Öko

Natürliche handgemachte Sirupe

9,95 eur/Stück

Geflügelfleisch

Öko Hähnchenfleisch

3,32 eur/kg