XV. B U N D E V I J A D A

16.09.2019

Vrbovsko 12. - 13.10.2019.

Pozivamo Vas u Vrbovsko!


U organizaciji Turističke zajednice Grada Vrbovskog i ove će se godine održati tradicionalna eko-etno manifestacija koja se svakoga listopada od 2005. godine održava u Vrbovskom.

Riječ je o izložbi autohtono uzgojene hrane te prikaza običaja i baštine Gorskog Kotara. Bogat je to kulturno umjetnički program s mnogim uprizorenjima zaboravljenih običaja, nastupima brojnih folklornih društava, a poseban dio priče je vezan uz starinska i nesvakidašnja jela.

Brojni izlagači, na svojim lijepo uređenim štandovima, nude pravu paletu proizvoda uzgojenih isključivo na domaćoj i eko-proizvodnji. Osmjeh na lice mame izrađivači tradicijskih suvenira, jednako kao i djeca izvodeći brojne pastirske igre.

Uvijek je jednako uzbudljivo i zanimljivo sudjelovati i promatrati natjecanje za najmanju, najinteresantniju i najtežu buču te birati najjelo ili najslasticu. I ove godine nezaobilazan dio činiti će mnogi izlagači zdrave hrane, bogata ugostiteljska ponuda i zabava u šatoru.

U sklopu ovogodišnje Bundevijade održat će se izložba vina. Također, neizostavan dio biti će i kulinarski show te modna revija.


Poziv izlagačima autohtonih proizvoda na prijavu za sudjelovanje u prodajnoj izložbi – XV. BUNDEVIJADA 12. i 13. listopada 2019.

tz-vrbovsko.hr/bundevijada-2019/

Prijavite svoje sudjelovanje, saznajte više i uživajte  zajedno s nama  u nezaboravnoj priči o Bundevama iz Vrbovskog.

Otvorene prijave do 01. listopada 2019.


Kommentare

Kommentar hinzufügen

Kommentiere

Lebensmittelbörse empfiehlt

Geflügelfleisch

Öko Hähnchenfleisch

3,32 eur/kg

Öko

Natürliche handgemachte Sirupe

9,95 eur/Stück

Avocado

BIO Avocado

7,57 eur/kg

Robinienhonig

Honig - Akazie

7,96 eur/kg

Öko

Öko Obst

1,33 eur/kg

Geflügelfleisch

Nachfrage nach Öko Entenfleisch und Truthühnerfleisch

7,96 eur/kg

Öko

Haselnuss aus biologischem Anbau

8,63 eur/kg